O N Z E  D I E N S T E N  &  I N F O R M A T I E 


P A K K E T   # 1

- Visueel interieur advies 

Kosten: afhankelijk van het aantal m2

 

Bij ons 'visueel interieur advies' pakket maken wij eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

 

We bespreken samen met de klant waar ze precies tegen aan lopen en waar het advies nodig is.  Vervolgens geven we advies over kleur, materiaal keuzes en een bepaalde stijl. We maken een mood board, geven advies over kleinmeubelen en accessoires en je ontvangt een kleur/materiaal board. Deze worden dan opgestuurd. We geven advies welke winkels het best bezocht kunnen worden om de geadviseerde stijl na te bootsen. 

 

- V O O R B E E L D E N -


P A K K E T  # 2

- Visueel interieur advies op maat

Kosten: afhankelijk van het aantal m2

 

 

Bij ons 'visueel interieur advies op maat' pakket maken wij eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

 

We bespreken samen met de klant wat voor advies ze nodig hebben. Is dit advies nodig voor het hele huis of maar voor een paar ruimtes?

Vervolgens worden de ruimtes 2D op maat door ons ingedeeld op 2 verschillende manieren door middel van plattegrond tekeningen. Op de plattegronden laten we zien welke maten je meubels maximaal mogen hebben voor de ruimte die je bezit. We geven advies over kleur, materiaal keuzes en een bepaalde stijl. We maken een mood board en een kleur/materiaal board. Deze worden samen met de plattegronden op fotopapier gedrukt en opgestuurd.We geven advies welke winkels het best bezocht kunnen worden om de geadviseerde stijl na te bootsen. 

 

 

- V O O R B E E L D E N -


P A K K E T  # 3

- Interieur advies op maat + Levering en afstyling

Kosten: Afhankelijk van het aantal m2

 

 

Bij ons 'interieur advies op maat' pakket maken wij eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Daarna maken we een afspraak om samen met de klant naar het grootste design centrum van Nederland te gaan. Daar maken we kennis met onze merken, zo kan je de meubels in het echt ervaren.

 

We bespreken samen met de klant welke stijl we gaan toepassen in het interieur.

Ook is het belangrijk om hoeveel ruimtes het gaat, je kan bijvoorbeeld ook alleen de woonkamer laten stylen. Bij de meeste klanten die voor dit pakket kiezen gaat het om het hele huis.

 

Vervolgens worden de ruimtes 2D op maat door ons ingedeeld op 2 verschillende manieren door middel van plattegrond tekeningen. Op de plattegronden laten we zien waar de meubels komen te staan in je woning. Er volgt hierna een presentatie van de uitgekozen meubels en een offerte. Als de klant akkoord gaat met ons interieur plan volgt er een aanbetaling op de meubels en worden deze besteld. Als alle goederen bij ons binnen zijn komen wij met onze bus langs om het huis af te stylen. 

 

- V O O R B E E L D E N - 

S M A L L   R E S U L T   P E A K