-  O V E R   F I E R C E   B O N E S  -


R E N S K E   V O S T E R S 

- Interieur designer

 

 

Als gedreven styliste ben ik altijd bezig met het creëren van sfeer en combinaties voor de juiste inrichting.

 

Ik uit mijn creativiteit graag door middel van verschillende materialen, kleuren en beelden samen te voegen tot een nieuw geheel. Mijn inspiratie haal ik vaak uit plaatsen die ik bezoek over heel de wereld maar vooral ook de natuur.

 

Mijn visie van de perfecte inrichting is een minimalistisch strak interieur waar eyecatchers de boel opfleuren.

 

 

'Dit geeft een bepaalde rust en harmonie in huis'

 


G E S C H I E D E N I S

- Fierce Bones 

 

F I E R C E  B O N E S  opende haar eerste woonwinkel in 2014 op de Westermarkt in Tilburg. We deelde een pand met 't Boeketje, de bloemist word gezien als een waar begrip in Tilburg. Daar zijn wij begonnen met de verkoop van kunstobjecten, waterbuffel schedels bewerkt tot sieraad voor in je huis. Zo is de naam F I E R C E   B O N E S  ontstaan.

' Fierce Bones staat voor krachtige botten' 

 

Om ons assortiment exclusief te houden reisde we door heel Europa voor de meest aparte en excentrieke decoratiestukken voor in je interieur, van theelichten tot kleinmeubelen. Na 2,5 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging  en werd de winkel op de westermarkt te klein. We zijn verhuisd naar een groter pand in de Langestraat, het centrum van Tilburg. Een ruime sfeervolle woonwinkel met een uitgebreid, zorgvuldig gekozen assortiment om de klanten een indruk te geven van de mogelijkheden met betrekking tot het stylen van interieur. We creëerde huiskamers in het pand zodat de klant kon proeven hoe het thuis ook kan zijn. 

 

Vanaf 2017 hebben wij onze eigen zitmeubel lijn onder eigen label. Geproduceerd in een Nederlandse fabriek die uitsluitend maatwerk levert en waar met ambacht alles handmade is. We werken aan onze brand building om  F I E R C E   B O N E S  als merk te laten groeien.  

 

Vanuit de woonwinkel zijn wij totaal projecten gaan aan nemen. Klanten kwamen in de winkel waar we onder het genot van een bakje koffie hun wensen bespraken wat altijd uitliep op de meest interessante ideeën. In de loop van de tijd hebben we hele gave projecten afgeleverd zowel in Nederland als het buitenland, onze service werd internationaal.

 

In 2018 zijn wij ons totaal gaan richten op projecten en aanvragen. Er is geen fysieke winkel meer maar werken we op afspraak. Om klanten beter van dienst te kunnen zijn nodigen wij onze klanten uit om mee te gaan naar de makers. We zorgen dat de dag in het teken staat van hun interieur en nieuwe ideeën ! 

 

- E N J O Y   O U R  W E B S I T E -